Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

04.02.2015 12:05

Mam dużo mrożonej fasolki szparagowej. Co proponujecie zrobić, do czego ja wykorzystać? proszę o jakieś pomysły, przepisy :) bigos fasolkowy już robiłam :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Stenka

Zadanych pytań: 467

04.02.2015 12:08

ja najlepiej lubię z masłem i bułeczką

molanka

Zadanych pytań: 14

04.02.2015 14:01

może jakieś leczo z dodatkiem fasolki?

Megg

Zadanych pytań: 69

04.02.2015 14:46

u mnie najlepiej schodzi taka tradycyjna fasolka z masłem i bułką :-)

Odpowiedzi (21)

pestka

Zadanych pytań: 424

04.02.2015 12:09

zrobiłabym fasolkę zapiekaną , zupę jarzynową z dodatkiem fasolki

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.02.2015 12:13

z mrożonej to jedynie z masełkiem lub tak jak po bretońsku

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.02.2015 12:14

polecam sałatkę http://www.doradcasmaku.pl/przepis/332561/piekielna-salatka-z-fasolka-i-ziarnami.html , zapiekanki , do zupy możesz dodać

Renataj

Zadanych pytań: 1275

04.02.2015 12:24

Zupa jarzynowa, zapiekanka warzywna, pieczeń z mięsa mielonego a w środku ułożonych kilka fasolek, nadzienie do rolad z filetów kurczaka, indyka czy karkówki /mięso i pieczeń ładnie się prezentuje w przekroju i pysznie smakuje/. Fasolkę możesz dodać do zupy gulaszowej lub lecza. Albo zrobić miks warzyw z patelni. Osobiście najbardziej lubię z masełkiem i bułką tartą.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.02.2015 12:45

Saąłtki, zupy ,możesz też zamrozić jak masz dużo , możesz dodac do warzyw na patelnie, lecza.

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.02.2015 13:26

najbardziej lubię z masełkiemi prazonymi orzechami i serkiem

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.02.2015 13:34

no niestety znowu minusy ;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.02.2015 13:35

zupę jarzynową, zupę krem. a może jarzynkę do obiadu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/282320/surowka-z-zielonej-fasolki.html cała moja rodzina ją uwielbia. i taką sałatkę też lubimy http://www.doradcasmaku.pl/przepis/322417/salatka-z-fasolka-szparagowa-i-serem-zoltym.html

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

04.02.2015 14:56

samą fasolkę polana tartą bułką to mogę jeść bez końca

dollce

Zadanych pytań: 0

04.02.2015 15:49

zupa krem lub jarzynowa z dodatkiem fasolki, albo sama fasolka polana bułką tartą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak