Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

04.02.2015 12:05

Mam dużo mrożonej fasolki szparagowej. Co proponujecie zrobić, do czego ja wykorzystać? proszę o jakieś pomysły, przepisy :) bigos fasolkowy już robiłam :)

Odpowiedzi (21)

Janina

Zadanych pytań: 159

04.02.2015 16:44

Również z bułką tartą najbardziej lubimy;)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

04.02.2015 17:02

Ja zrobiłabym zapiekanką z fasolkę, sałatkę na ciepło lub zimno, zupę jarzynową z dużą ilością fasolki :)

Michał2

Zadanych pytań: 32

04.02.2015 17:08

świetnie smakuje w zupie, może zrób zupę jarzynową

Barbara777

Zadanych pytań: 38

04.02.2015 17:33

gotowana i podsmażana z bułką tartą jest pyszna;)

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

04.02.2015 18:18

Ja od porodu jem fasolkę średnio 2 razy w tygodniu. Głównie przygotowuję ją na parze razem z mięsem lub rybą, ale także piekę w papilotach właśnie z rybami i np. piersiami z kurczaka. Schodzą jej u mnie szalone ilości. Poza tym bardzo lubię sałatkę z serem gorgonzola, orzechami włoskimi i pomidorkami koktajlowymi.

Klausia

Zadanych pytań: 251

04.02.2015 20:10

Ja lubię taką gotowaną na parze i okraszoną masłem i bułką tartą :) Po trochu możesz dodawać do zupy, dań z patelni, potrawki.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

04.02.2015 20:22

fajnie smakuje panierowana w jajku, bułce i smażona na tłuszczu

Mira85

Zadanych pytań: 90

04.02.2015 20:39

Do zupy, zapiekanki

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

04.02.2015 22:31

Polecam ryżową sałatkę z fasolką (do tego jajko, pomidor, pietruszka, ogórek kiszony i sos z majonezu, ketchupu i ziół) albo wytrawną tartę z fasolką zalaną masą z jajek i śmietany z dodatkiem pietruszki i cebulki)

Milka100

Zadanych pytań: 76

05.02.2015 07:39

Polecam do zupy, do sałatki i na zapiekanki a nawet do pizzy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak