Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ivka

Zadanych pytań: 4

29.01.2015 14:08

Mam łopatkę pokrojoną w kostkę. Co mogę z niej zrobić oprócz gulaszu? Powiem szczerze że gulaszów mam już po dziurki w nosie.

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

30.01.2015 11:23

możesz zmielić i zrobić mielone, albo szynkę zapeklować, sznycle, kiełbasę, pieczeń

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

29.01.2015 21:43

Ja bym zmielić do spaghetti, lasagne...

ada.la

Zadanych pytań: 39

29.01.2015 18:15

możesz zrobić pulpeciki w sosie pieczarkowym

Odpowiedzi (29)

Konczi

Zadanych pytań: 632

29.01.2015 14:13

zrobiłabym mięso z warzywami pieczone w rękawie

brioszka

Zadanych pytań: 26

29.01.2015 14:15

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/315581/tagliatelle-z-wieprzowina-pieczarkami-suszonymi-grzybami-w-sosie-smietanowym-z-dodatkiem-musztardy.html

brioszka

Zadanych pytań: 26

29.01.2015 14:15

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/328002/wietnamska-wieprzowina-w-karmelu.html w obydwu przypadkach możesz dodać łopatki bez problemu :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

29.01.2015 14:16

można z niej zrobić gyros,można dodać podsmażoną do kapusty można zmelić i zrobić kotlety lub ragu z warzywami

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.01.2015 14:19

Łopatka to jedno z moich ulubionych i często robionych mięs oraz potraw , uwielbiam robić gulasze a tobie radzę upiec w piekarniku ,tylko najpierw zamarynuj w swoich ulubionych przyprawach

ben-ka

Zadanych pytań: 459

29.01.2015 14:32

Jak nie gulasz, to może zupa gulaszowa...albo przemiel to mięso i wykorzystaj do mielonych. albo zrób lasagne.

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.01.2015 14:59

moze pomielić i zrobić mielone albo zupę gulaszową

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.01.2015 15:02

możesz zmielić i zrobić faszerowane cannelloni lub paprykę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.01.2015 15:04

gulaszową zupę węgierską

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

29.01.2015 15:33

Można zmielić i zrobić farsz np. do pierogów, krokietów, nalesników, zapiekanki itp.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak