Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

12.12.2013 11:20

Mam patelnie ceramiczną, którą ostatnio jeden z moich domowników nieco mocniej podgrzał i dno lekko zbrązowiało. Czy można coś na to poradzić?

Odpowiedzi (16)

usmiech

Zadanych pytań: 693

12.12.2013 13:19

może wrzącą wodą namoczyć

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.12.2013 13:27

jedynie wrzątek i płyn do naczyń może coś pomóc

Margo1

Zadanych pytań: 2141

12.12.2013 13:50

Na taka patelnię trzeba uważać ,spróbuj czymś delikatnym umyć, płynem może cifem tylko nie tą szorstką stroną gąbki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.12.2013 14:39

ja mam z ciemnym środkiem i jeszcze nie udało mi się jej zepsuć ;) nie wiem jak się zachowują te białe, ale moja jest naprawdę godna polecenia

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

12.12.2013 15:37

niestety chyba już nic na to nie poradzisz - powłoka odbarwiła się ze względu na zbyt mocne podgrzanie i już taka pozostanie

Motorek

Zadanych pytań: 1446

12.12.2013 16:20

moim zdaniem taka patelnia nadaje się do kosza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak