Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Beatris

Zadanych pytań: 43

12.07.2014 12:10

Mam sporo kurek i chciałabym je zachować na zimę:) Robię kurki w occie, za mrożonymi nie przepadamy... Ma może ktoś pomysł, jak w inny sposób można je "przerobić", żeby dotrwały do zimy?

Odpowiedzi (12)

Beatris

Zadanych pytań: 43

13.07.2014 22:02

Bardzo dziękuję wszystkim za podpowiedzi:) Kurki już w słoiczkach:) Ale czekają następne:) Alaaa, wyglądaj gołąbka pocztowego, bo mój mąż wciąż przynosi mi następne grzybki (tak bardzo lubi je zbierać) :)

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

21.07.2014 23:40

Moja mama wkłada surowe kurki do zamrażalki, i nic się z nimi nie dzieje, ale za to inne grzybki muszą być wcześniej obgotowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak