Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.07.2013 13:27

Mam trochę szerokiej fasolki szparagowej co polecacie z niej zrobić :-)

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.07.2013 13:39

mozesz posypać mielonymi orzechami lub prazonym sezamem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.07.2013 13:38

Robiłam z takiej fasoli fasolkę po bretońsku

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.07.2013 13:28

Z bułka tartą bardzo lubię, ale jakieś inne propozycje?

Odpowiedzi (18)

berys18

Zadanych pytań: 1434

15.07.2013 13:35

zrób zupę z fasolki

Łucja

Zadanych pytań: 28

15.07.2013 13:39

może z makaronem?? albo lepiej sałatkę :) wierzę że wyczarujesz z niej coś pięknego :)

cooleczka

Zadanych pytań: 539

15.07.2013 13:39

ja robię też gotowaną tradycyjnie fasolkę na zimno - dodaję trochę drobno pokrojonej cebuli, sól, pieprz i oliwę; próbowałam kiedyś sałatki z dressingiem z octu balsamicznego, oliwy, miodu i musztardy dijon - całkiem fajne

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.07.2013 13:44

nie dawno ktoś podawał , przepis przegotowaną fasolkę można panierować i przypiec na oleju, ale jeszcze tak nie robiłam:-)

idealme

Zadanych pytań: 62

15.07.2013 13:45

polecam podgotować a potem usmażyć na patelni z czosnkiem oliwą i papryką, bardzo dobre danie :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.07.2013 14:03

włożyć w słoiki i zrobić konserwową na zimę jak znalazł :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.07.2013 14:04

ja także włożyłabym w słoiki

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.07.2013 14:10

nie mam szczęścia do pasteryzowania fasolki , kiedyś mi się zepsuło dużo słoików i zraziłam się , dlatego blanszuję i zamrażam:-)

biatriss

Zadanych pytań: 61

15.07.2013 14:14

z bułką najlepsza!

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

15.07.2013 14:32

ja to bym zamroziła i na zimę do zupy się przyda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak