Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.07.2013 13:27

Mam trochę szerokiej fasolki szparagowej co polecacie z niej zrobić :-)

Odpowiedzi (18)

pestka

Zadanych pytań: 424

15.07.2013 14:52

taką szeroką lubię tylko z bułką tartą

Magula

Zadanych pytań: 556

15.07.2013 14:52

jesli masz za dużo to w słoiki

Anna133

Zadanych pytań: 143

15.07.2013 15:42

z bułką jest naj, ja dziś zrobiłam niby gulasz warzywny z pęczakiem ,ale też będę wkąłdać do słoików

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.07.2013 16:15

najbardziej lubie z bułeczką, może zrób zupę z dodatkiem serków topionych ?

Janina

Zadanych pytań: 159

15.07.2013 16:19

Ja mam taką fasolkę i jest pyszna z bułką tartą

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

15.07.2013 16:32

z bułka tarta, i w sosie curry

ZEWA

Zadanych pytań: 190

15.07.2013 17:03

Podeślij ją do mnie, ja zjem na obiad, śniadanie i kolację z masełkiem i bułką tartą ( uwielbiam ). A tak na serio jeśli masz dużo to możesz włożyć do słoików lub zblanszować i zamrozić. Na zimę będzie jak znalazł. Świetnie też smakuje podgotowana, zawinięta w plastry boczku i zapieczona lub podsmażona na patelni grillowej. Tutaj wklejam link : http://www.doradcasmaku.pl/przepis/234329/fasolka-w-objeciach-boczku.html

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.07.2013 17:10

można zrobić sałatkę, zupę, dać do słoików

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak