Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna89

Zadanych pytań: 34

02.02.2016 18:31

mam w planie w czwartek upiec pączki ale znów się boję że tłuszcz będzie mi kipiał podczas pieczenia. poradźcie- co robić?

Odpowiedzi (16)

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.02.2016 09:46

ja zawsze zmażę w wysokim rondlu i jak kipi zmniejszam ogień

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

03.02.2016 09:47

jak tłuszcz zaczyna kipieć trzeba wrzucić kawałek obranego ziemniaka (obniża temperaturę tłuszczu) sprawdzone

Czyki

Zadanych pytań: 72

03.02.2016 13:13

Duży garnek i koniecznie z kawałkami ziemniaka :)polecam

molanka

Zadanych pytań: 14

03.02.2016 13:23

ja pączki smażę we frytkownicy-temperatura oleju jest stała przez cały czas smażenia i nie ma problemu

Barbara13

Zadanych pytań: 21

03.02.2016 21:30

ja smażę w dużym garnku i tłuszczu mam tak do połowy ( żeby pączki dobrze pływały w nim) i nigdymi nie kipi ale słyszałam że można dać surowego ziemniaka lub łyżeczkę octu żeby tłuszcz nie kipiał ale nigdy nie sprawdzałam tego

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

23.03.2016 16:31

pączki trzeba pozbawić nadmiaru mąki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak