Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

08.08.2013 20:30

mam w tym roku duzo papryki chili .Co mogę z niej zrobić??Macie jakieś sprawdzone przepisy i sposoby wykorzystania jej?

Odpowiedzi (16)

Seba

Zadanych pytań: 1313

08.08.2013 21:07

Myślę, że najlepiej ususzyć.

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

08.08.2013 21:10

najlepiej ususzyć potem na zimę będzie w sam raz do różnych potraw

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

08.08.2013 21:15

2milutka zdradź swój przepis

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.08.2013 21:40

Najlepiej ususzyć i zmielić, potem można dodać do wszystkiego.

caralajna

Zadanych pytań: 435

08.08.2013 23:03

nadziewam na nitkę i suszę, mam zapas na cały rok :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

09.08.2013 20:41

niestety nie mamy papryki, ale gdybym była u nas w domu to jadłabym na bieżąco na kanapkach bo lubię ostre, w tamtym roku mama przyniosła kilka z pracy ktoś jej dał ale to tylko kilka :), można też zapchać kawałek do słoika z ogórkami do kiszenia lub korniszonów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak