Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

04.12.2016 19:49

Masa makowa z puszki. Otóż, mam pytanie dotyczące gotowych mas. Otworzyłam puszkę, spojrzałam i stwierdziłam - nie tego oczekiwałam, czy mogę to coś zamrozić ? Czy raczej po odmrożeniu nie nada się do przygotowania makówek ?

Odpowiedzi (34)

Mniam

Zadanych pytań: 87

05.12.2016 11:53

Możesz ją zamrozić, a później upiec makówki, tak jak piszesz. Domowa masa makowa jest znacznie lepsza :)

endzi

Zadanych pytań: 0

05.12.2016 14:13

mysle ze zamrozic mozesz jednak osobiscie polecam bardziej zrobic swoja mase makową jest o niebo lepsza o tych sztucznych z puszki!

dodi

Zadanych pytań: 256

05.12.2016 14:34

uważam że możesz

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.12.2016 15:26

ja jeszcze nie mroziłam

Janina

Zadanych pytań: 159

05.12.2016 16:14

Również nigdy nie mroziłam;))

anemon

Zadanych pytań: 163

05.12.2016 17:30

Ja też kiedyś tak myślałam jak Ty, a okazało się, że domowa masa makowa, to nic trudnego. Spróbuj zrobić, a na pewno Ci się uda.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.12.2016 18:01

nigdy nie mroziłam takiej masy

Róża1

Zadanych pytań: 7

05.12.2016 19:34

myślę , że możesz zamrozić taką masę :-)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

06.12.2016 00:42

zamrażałam w worku i odmrażałam na drobnym sitku, wg mnie masa była lepsza niż taka od razu z puszki, użyłam do makowca

Wacław

Zadanych pytań: 1269

06.12.2016 09:21

ja bym nie mroził tej masy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak