Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

01.03.2014 17:22

Mięso będzie miękkie i soczyste, jeśli będziemy je marynować w piwie najlepiej całą noc ;)

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.03.2014 17:25

dobra rada, czasem tak robię

Róża1

Zadanych pytań: 7

01.03.2014 17:31

jeszcze nie robiłam marynaty z piwa :-)

irenka

Zadanych pytań: 888

01.03.2014 19:08

ciekawa rada

Odpowiedzi (19)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.03.2014 17:26

ja także czasami tak robię

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.03.2014 17:30

też czasem używam piwa do mięs, ale częściej do duszenia niż marynat :)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

01.03.2014 17:30

ja bardzo często korzystam z takiej rady i marnuje mięso w piwie

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

01.03.2014 17:31

wypróbuję przy okazji

teresa18

Zadanych pytań: 502

01.03.2014 17:37

Jeszcze tak nie robilam

Konczi

Zadanych pytań: 632

01.03.2014 17:55

do marynowania nie używałam chyba jeszcze piwa .. hmmm wypróbuję

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.03.2014 18:01

nie robiłam tak jeszcze ,ciekawa rada

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.03.2014 18:16

Trzeba będzie spróbować :)

Malinka

Zadanych pytań: 302

01.03.2014 18:22

No to muszę przetestować taką radę :)

Iwona32

Zadanych pytań: 103

01.03.2014 18:32

ciekawe info

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak