Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

01.03.2014 17:22

Mięso będzie miękkie i soczyste, jeśli będziemy je marynować w piwie najlepiej całą noc ;)

Odpowiedzi (19)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.03.2014 18:57

Przydatna rada.

norweska20

Zadanych pytań: 400

01.03.2014 19:05

a to ci dla mnie nowość

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.03.2014 19:20

dobra rada muszę tak zrobić dziękuję

pestka

Zadanych pytań: 424

01.03.2014 19:37

takiej metody nie znałam

dorrota

Zadanych pytań: 10

01.03.2014 20:28

piwo sprawdza się w kuchni:) wykorzystuję je w kuchni do mięs, do grillowania, do pączków i do ciastek

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

01.03.2014 20:57

O, to coś dla mnie :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

01.03.2014 21:01

Czasem tak robię

Ola1young

Zadanych pytań: 7

01.03.2014 21:01

ciekawy pomysł ale nie wiem czy takie mięso by wszystkim domownikom smakowało

gibli

Zadanych pytań: 20

01.03.2014 21:03

tak nie robiłam jeszcze, dobra rada)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak