Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

06.10.2013 13:31

Mięso kurczaka wolicie udusić na patelni czy upiec w piekarniku?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.10.2013 13:32

lubię i takie i takie ostatnio udka piekę na patelni

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

06.10.2013 13:50

Udka z piekarnika reszta z patelni

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.10.2013 13:45

Ja lubię chrupiące z piekarnika

Odpowiedzi (25)

pestka

Zadanych pytań: 424

06.10.2013 13:33

ostatnio częściej piekę na patelni, ale lubię też upiec całego kurczaka w piekarniku

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.10.2013 13:33

wolę te w piekarniku

Wacław

Zadanych pytań: 1269

06.10.2013 13:34

lubimy z piekarniki z chrupiacą skórką

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.10.2013 13:35

mięso z kurczaka zawsze dusze na patelni

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

06.10.2013 13:35

z chrupiąca skórką z piekarnika

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

06.10.2013 13:40

wolimy z piekarnika, troszkę przypieczonego

okrysia

Zadanych pytań: 79

06.10.2013 13:43

różnie, ale najczęściej duszę, lżejszy do strawienia

adelajda

Zadanych pytań: 234

06.10.2013 13:48

ja też lubię z piekarnika :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.10.2013 13:49

lubię i takie i takie

gosia1988

Zadanych pytań: 526

06.10.2013 13:50

lubimy i takie i takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak