Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

06.10.2013 13:31

Mięso kurczaka wolicie udusić na patelni czy upiec w piekarniku?

Odpowiedzi (25)

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.10.2013 13:54

wole na patelni bo szybciej

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.10.2013 13:56

przewaznie smażę na patelni,rzadko z piekarnika

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.10.2013 13:58

Raz tak, raz tak, zależy od apetytu :)

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

06.10.2013 14:00

Raczej upiec w piekarniku

Ania321

Zadanych pytań: 179

06.10.2013 14:10

wolę pieczone w piekarniku :)

Camill

Zadanych pytań: 2

06.10.2013 14:33

wolimy z patelni

Malinka

Zadanych pytań: 302

06.10.2013 14:35

Szczerze powiem, że robię i w piekarniku i na patelni, ale jednak patelnia częściej jest używana, bo po prostu szybsza:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.10.2013 14:41

zależy. piersi częściej robię na patelni. udka czy całe ćwiartki w piekarniku

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.10.2013 14:54

to zależy na jakie akurat mamy ochotę,czasami na patelni a czasami w piekarniku:)

Janina

Zadanych pytań: 159

06.10.2013 15:14

Lubię jedno i drugie, zależy na które mam ochotę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak