Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

monika141

Zadanych pytań: 224

14.01.2015 16:11

Mięso surowe czy ugotowane i przemielone ? Jakiego używacie do robienia pierogów z mięsem?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

14.01.2015 16:33

najpierw ugotowane, potem zmielone

Mniam

Zadanych pytań: 87

14.01.2015 16:35

Zawsze gotuję mięso. Surowego to raczej bym nie dawała. Pierogi gotują się bardzo krótko i mięso będzie surowe.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

14.01.2015 17:08

ugotowane z dodatkiem warzyw i przypraw a następnie zmielone no chyba że robię pielimeni to wtedy z surowego mięsa

Odpowiedzi (28)

dollce

Zadanych pytań: 0

14.01.2015 16:28

Zdecydowanie ugotowane i przemielone ;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

14.01.2015 16:30

gotuję i mielę z dodatkiem gotowanych warzyw - takie lubimy najbardziej

mitek111

Zadanych pytań: 15

14.01.2015 16:42

Pierwsze ugotowane a później zmielone, zawsze tak robię

Betina#45

Zadanych pytań: 8

14.01.2015 16:45

ja także ugotowane i zmielone mięso do pierogów

halina17

Zadanych pytań: 271

14.01.2015 17:01

Do farszu na pierogi używam mięsa gotowanego , mielonego.

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.01.2015 17:23

ugotowane pózniej pomielone

Janina

Zadanych pytań: 159

14.01.2015 17:23

Na pierogi mięso najpierw gotuję potem mielę;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

14.01.2015 17:31

Również ugotowane a potem zmielone

teresa18

Zadanych pytań: 502

14.01.2015 17:42

ugotowane i zmielone

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.01.2015 18:21

ugotowane i przemielone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak