Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

monika141

Zadanych pytań: 224

14.01.2015 16:11

Mięso surowe czy ugotowane i przemielone ? Jakiego używacie do robienia pierogów z mięsem?

Odpowiedzi (28)

pestka

Zadanych pytań: 424

14.01.2015 18:28

do pierogów mięso ugotowane i zmielone

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

14.01.2015 18:34

mięso najpierw gotuję potem mielę

irenka

Zadanych pytań: 888

14.01.2015 19:33

ja również mięso gotuję i mielę

Ankha

Zadanych pytań: 112

14.01.2015 20:37

Niedawno robiłam pierogi z podsmażoną wołowiną.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.01.2015 20:37

Zazwyczaj robię z mięsa gotowanego, ale ostatnio zrobiłam z surowego, pychota!

Ola1984

Zadanych pytań: 295

15.01.2015 07:25

Do pierogów doję mięso gotowane.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

15.01.2015 09:24

przemielone i przesmażone:)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

15.01.2015 09:35

ja dodaję ugotowane i przemielone

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.01.2015 11:41

mielimy gotowane mięso

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

15.01.2015 11:55

najperw gotuję a potem mielę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak