Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

16.12.2013 21:39

Moge jeszcze zrobic zakwas na barszcz czerwony czy juz za późno?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

16.12.2013 21:43

Zakwaszanie buraków potrwa ok. 2-3 dni ,więc z powodzeniem zdązysz przed Świetami

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.12.2013 22:28

nie robiłam jeszcze zakwasu z buraków:)

anemon

Zadanych pytań: 163

16.12.2013 21:43

Oczywiście, że tak. Postaw w ciepłym miejscu.

Odpowiedzi (28)

Romanowka

Zadanych pytań: 28

16.12.2013 21:40

W ciepłym miejscu powinien się zrobić.

Niki22

Zadanych pytań: 46

16.12.2013 21:47

rób rób jeszcze się zrobi :)

Cranberry

Zadanych pytań: 34

16.12.2013 21:49

Potwierdzam zdążysz :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

16.12.2013 21:50

ja bym zaryzykowała

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.12.2013 21:50

Zdążysz spokojnie :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.12.2013 21:54

zdażysz 5 dni i masz gotowy, tylko w ciepłym miejscu trzymaj

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.12.2013 22:03

Jak postawisz w cieple miejsce to na pewno ci się zrobi

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

16.12.2013 22:03

pewnie,zrobi się ,jeszcze dużo czasu

Stenka

Zadanych pytań: 467

16.12.2013 22:12

tydzień wystarczy na zakwas

elka72

Zadanych pytań: 15

16.12.2013 22:16

Myślę,że zdążysz.Postaw w ciepłym miejscu tak jak radzą inni.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak