Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

16.12.2013 21:39

Moge jeszcze zrobic zakwas na barszcz czerwony czy juz za późno?

Odpowiedzi (28)

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.12.2013 07:56

możesz spokojnie zrobić

Janina

Zadanych pytań: 159

17.12.2013 07:56

Spokojnie zdąży się ukisić tylko w ciepłym miejscu postaw. Na szybkie ukiszenie na wierzch do słoika daję piętkę lub kromkę chleba, wtedy jest dużo szybciej ukiszony;)

monisia1977

Zadanych pytań: 15

17.12.2013 08:58

zdążysz tydzień musi poleżeć

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.12.2013 09:04

Mój stoi z reguły 5 dni. Spokojnie zdążysz zrobić. Polecam przepis, który znajdziesz w moich przepisach :)

pestka

Zadanych pytań: 424

17.12.2013 09:21

ja bym zrobiła tylko musi stać w ciepłym miejscu - mój już stoi

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

17.12.2013 10:19

Tydzień w ciepłym miejscu wystarczy

Motorek

Zadanych pytań: 1446

17.12.2013 13:22

oczywiście, że tak

alaaa

Zadanych pytań: 201

17.12.2013 19:43

pewnie że tak, ale rób ja najszybciej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak