Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Przepisy Joanny

Zadanych pytań: 3

20.02.2014 15:37

Moja koleżanka postawiła pytanie, na które nie potrafię do końca odpowiedzieć a mianowicie gdy przygotowuje ona oliwę aromatyzowaną ze świeżą bazylią po 2-3 tygodniach oliwa mętnieje. Co może być przyczyną takiego stanu?

Odpowiedzi (11)

Przepisy Joanny

Zadanych pytań: 3

04.03.2014 21:45

Ostatnio wyczytałam że gdy oliwa zmętnieje warto do niej dodać troszkę soli i znów będzie klarowna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak