Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

07.10.2013 17:52

MOJA RADA.Aby sernik nnie opadł - po upieczeniu należy zostawić ciasto w piekarniku na 20-30 minut przy uchylonych drzwiczkach.Czy i Wy tak robicie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.10.2013 17:54

Ja próbowałam różnych metod i zawsze mi troszkę opadnie

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.10.2013 18:03

ja piekę najczęściej w kąpieli wodnej i nigdy nie opada :) bo nie rośnie ;)

Malinka

Zadanych pytań: 302

07.10.2013 18:09

Ja zazwyczaj każde ciasto zanim całkowicie wyciągnę z piekarnika, to trzymam go tam przez 15-20 min. przy uchylonych drzwiczkach.

Odpowiedzi (23)

2milutka

Zadanych pytań: 134

07.10.2013 17:53

tak robię i nie opada.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.10.2013 17:54

tez tak staram się robić,ale czasem mi lekko opadnie

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

07.10.2013 17:55

zawsze mi opada żebym nie wiem co robiła

eliza135

Zadanych pytań: 408

07.10.2013 17:55

mi zawsze troszkę opadnie

Wacław

Zadanych pytań: 1269

07.10.2013 17:55

robimy tak samo i sernik zawsze trochę opadnie

Seba

Zadanych pytań: 1313

07.10.2013 18:13

ja też zostawiam sernik w nagrzanym piekarniku

iwi

Zadanych pytań: 115

07.10.2013 18:24

Dzięki za cenne info

pestka

Zadanych pytań: 424

07.10.2013 18:31

każda rada mile widziana

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.10.2013 18:38

dobra rada dzięki

joanna30

Zadanych pytań: 50

07.10.2013 18:40

Tez tak robię z prawie każdym ciastem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak