Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

07.10.2013 17:52

MOJA RADA.Aby sernik nnie opadł - po upieczeniu należy zostawić ciasto w piekarniku na 20-30 minut przy uchylonych drzwiczkach.Czy i Wy tak robicie?

Odpowiedzi (23)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.10.2013 19:07

ja też tak robię za każdym razem

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

07.10.2013 19:10

Ja też tak zostawiam sernik i nigdy mi nie opadł.

Janina

Zadanych pytań: 159

07.10.2013 19:37

Tak robie ale i tak ciutkę opadnie;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.10.2013 19:45

fajna rade będę teraz tka robić

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

07.10.2013 20:20

tak, też tak robię

tessinka

Zadanych pytań: 79

07.10.2013 20:39

ja tak robię a i tak sernik opada

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.10.2013 20:44

ja tak robię

BeataJ

Zadanych pytań: 103

07.10.2013 21:10

Nie zostawiałam i nie opadał, raz tak zrobiłam i opadł :D

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

07.10.2013 21:14

ja równiez tak robie, zarowno z sernikiem jak i kazdym innm ciastem.

plocia

Zadanych pytań: 561

07.10.2013 21:40

Czy zostawię go z uchylonymi drzwiczkami czy zamkniętymi to zawsze mi opadnie. Może z moim piekarnikiem coś nie tak.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak