Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

28.10.2013 18:49

MOJA RADA:Do przygotowania ciasta kruchego , należy wziąć tłuszcz schłodzony, w przeciwnym razie zostanie on wchłonięty przez mąkę, a ciasto po upieczeniu będzie bardzo twarde.

Odpowiedzi (15)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.10.2013 21:31

Przydatna rada. Dzięki.

margaret

Zadanych pytań: 4

28.10.2013 21:59

zgadzam się z borgią:), należy szybko i dokładnie połączyć składniki, wychodzi pysznie i nie jest twarde:))

gibli

Zadanych pytań: 20

28.10.2013 22:16

do ciasta kruchego na jabłecznik dodaję masło i smalec, polecam, ciasto jest kruche i pyszne. Ja nie daję schłodzonego masła do ciast kruchych, wszystkie składniki szybko zagniatam i wychodzi dobrze:)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

29.10.2013 08:26

robię podobnie

Beata73

Zadanych pytań: 1093

29.10.2013 10:33

też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak