Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

02.08.2015 10:12

Moja rada: jeżeli gotuję zielony groszek świeży lub mrożony, to do wody w której się gotuje dodaję odrobinę cukru, wtedy groszek nie straci koloru.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

02.08.2015 10:13

przydatna rada,dzieki

Motorek

Zadanych pytań: 1446

02.08.2015 11:31

dobrze wiedzieć, dziekuję

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.08.2015 11:41

zawsze tak robię przydatna rada

Odpowiedzi (34)

Helena63

Zadanych pytań: 14

02.08.2015 10:18

też tak robię :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.08.2015 10:22

nigdy tak nie robiłam, dzięki za radę

Ola1young

Zadanych pytań: 7

02.08.2015 10:42

ciekawa rada :)

Janina

Zadanych pytań: 159

02.08.2015 10:47

Nie wiedziałam o tym, dzięki;)

Janina

Zadanych pytań: 159

02.08.2015 10:47

Nie wiedziałam o tym, dzięki;)

adelajda

Zadanych pytań: 234

02.08.2015 10:52

słyszałam o tym ale nie próbowałam jeszcze

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

02.08.2015 11:16

przydatne,dzięki

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

02.08.2015 11:23

Rada dotyczy też brokułów :)

inka2012

Zadanych pytań: 3

02.08.2015 11:33

dzięki za radę, przyda się :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

02.08.2015 12:16

dzięki za radę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak