Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

02.08.2015 10:12

Moja rada: jeżeli gotuję zielony groszek świeży lub mrożony, to do wody w której się gotuje dodaję odrobinę cukru, wtedy groszek nie straci koloru.

Odpowiedzi (34)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

02.08.2015 23:24

Też stosuję ten sposób.

Mniam

Zadanych pytań: 87

03.08.2015 07:27

Również dodaję trochę cukru. Dobra rada :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.08.2015 07:53

dziekuje za informacje

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.08.2015 07:55

a ja nie dodaję cukru a kolor zostaje ;)

patryska76

Zadanych pytań: 24

03.08.2015 10:23

dobra rada, dzięki! ;-)

Jastinka

Zadanych pytań: 229

03.08.2015 12:43

dobra rada, mam nadzieję, że przy następnym gotowaniu groszku nie zapomnę dodać cukru

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

03.08.2015 14:09

Robię podobnie

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

03.08.2015 16:28

CIEKAWA RADA,

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

03.08.2015 23:44

Dobra rada

wyattearp

Zadanych pytań: 102

05.08.2015 14:06

tak robię jak gotuję brokuły

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak