Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

04.05.2015 07:13

Moja rada: jeżeli macie rodzynki trochę już twarde, to wystarczy zalać je nie dużą ilością sokiem z cytryny i niech się trochę pomoczę i wtedy zrobią się miękkie :)

Odpowiedzi (30)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

04.05.2015 12:18

mu zalewamy rodzynki mlekiem

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.05.2015 13:29

ja zalewam rodzynki gorącą wodą, ale spróbuję z cytryną następnym razem

Kluska_87

Zadanych pytań: 33

04.05.2015 13:33

dobra rada :)

misia53

Zadanych pytań: 339

04.05.2015 14:25

Ja moczę w alkoholu przeważnie , a słoiczek mam w rumie ale już tak długo stoi i są tak mocne ,że nie wiem do czego zużyję , chyba po trochu zjem sama

Janina

Zadanych pytań: 159

04.05.2015 14:53

Zawsze zalewam wrzątkiem, wypróbuję Twojej rady;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.05.2015 17:20

Ja zawsze zalewam gorącą wodą , dzięki za radę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.05.2015 23:28

Dobra rada. Skorzystam.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

05.05.2015 08:36

O dziękuje za radę :)

pajbek

Zadanych pytań: 257

05.05.2015 14:52

Tez tak robię :-) dobra rada

teresa18

Zadanych pytań: 502

06.05.2015 17:11

przydatna rada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak