Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

04.10.2013 18:36

MOJA RADA . Jeżeli nie uda się galareta, czyli nie zsiądzie się, należy ją rozpuścić, pogotować kilka minut i znów ponalewać w foremki i ponownie studzić. Można także przed gotowaniem dodać rozpuszczona w wodzie łyżeczkę żelatyny.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.10.2013 18:49

dzięki za radę ,dobrze wiedziec

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.10.2013 18:47

wiem ale jeszcze mi się tak nie zdarzyło :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.10.2013 19:21

dzięki za radę

Odpowiedzi (16)

berys18

Zadanych pytań: 1434

04.10.2013 18:37

czasem tak się zdarza...

iwi

Zadanych pytań: 115

04.10.2013 18:39

Cenne info

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

04.10.2013 18:50

dobra rada.

joanna30

Zadanych pytań: 50

04.10.2013 18:54

Na szczęście zawsze sie udaje ;)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

04.10.2013 18:54

dzięki za radę

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.10.2013 19:23

dla pewnosci zawsze dodaję trochę zelatyny

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

04.10.2013 19:31

Dziękuję za podpowiedz :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.10.2013 20:01

też już tak robiłam, oczywiście dodając żelatyny.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.10.2013 20:54

Warto wiedzieć.

6zer

Zadanych pytań: 21

04.10.2013 20:59

nigdy nie miałam problemu, ale dzięki za rade

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak