Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

04.10.2013 18:36

MOJA RADA . Jeżeli nie uda się galareta, czyli nie zsiądzie się, należy ją rozpuścić, pogotować kilka minut i znów ponalewać w foremki i ponownie studzić. Można także przed gotowaniem dodać rozpuszczona w wodzie łyżeczkę żelatyny.

Odpowiedzi (16)

tessinka

Zadanych pytań: 79

04.10.2013 21:04

ja też nidgy nie miałam problemu z galaretką a poza tym wszędzie pisze żeby galaretki nie gotować

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

04.10.2013 21:12

żelatynę chyba po gotowaniu a nie przed bo ona nie lubi być gotowana

Janina

Zadanych pytań: 159

04.10.2013 21:26

Zawsze daję trochę żelatyny, oczywiście po ugotowaniu dla pewności ;)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

04.10.2013 21:59

Zawsze daję trochę żelatyny - tak dla pewności.

adam1f

Zadanych pytań: 1439

04.10.2013 22:21

dzięki za radę

msmors

Zadanych pytań: 91

04.10.2013 22:38

nigdy nie miałam takiego problemu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak