Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

28.10.2013 18:50

MOJA RADA:Masa serowa do sernika będzie delikatna i nie opadnie po upieczeniu, jeśli część mąki pszennej zastąpimy ziemniaczaną lub kaszą manną .

Odpowiedzi (19)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

28.10.2013 21:13

Sernik opada jeśli jest długo upijany, czym więcej go napowietrzymy, tym większe prawdopodobieństwo, że opadnie.

adelajda

Zadanych pytań: 234

28.10.2013 21:17

ja pszennej mąki nie dodaję a tylko ziemniaczaną albo budyń

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.10.2013 21:31

Przydatna rada. Dzięki.

margaret

Zadanych pytań: 4

28.10.2013 21:56

ja dodaję do masy serowej budyń

caralajna

Zadanych pytań: 435

29.10.2013 07:48

nigdy nie dodawałam mąki pszennej do masy serowej

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

29.10.2013 08:27

robie podobnie

Beata73

Zadanych pytań: 1093

29.10.2013 10:32

też tak robię

Prts drive

Zadanych pytań: 0

05.04.2016 09:52

zacznijmy od tego ze to nie twoja rada tylko skopiowana z internetu!

Prts drive

Zadanych pytań: 0

05.04.2016 09:53

oczywiscie Mamusia1 i Beata73 sazawsze tego samego zdania co ty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak