Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

03.11.2013 10:06

Moja rada: Suszone grzyby mielę w maszynce albo można wrzucić do rozdrabniacza.Znakomity dodatek do sosów.

Odpowiedzi (25)

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

03.11.2013 10:30

dzięki za radę

iwi

Zadanych pytań: 115

03.11.2013 10:31

Cenne info

Habibi

Zadanych pytań: 690

03.11.2013 10:40

ja od dawna mielę sobie niewielkimi porcyjkami w młynku do kawy

kasienka23

Zadanych pytań: 512

03.11.2013 10:56

fajna rada, skorzystam!

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

03.11.2013 10:56

super rada!!!

Seba

Zadanych pytań: 1313

03.11.2013 11:14

fajny pomysł

Beata73

Zadanych pytań: 1093

03.11.2013 11:17

wykorzystam ten pomysl!

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

03.11.2013 11:17

ciekawe, z pewnością wypróbuję

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.11.2013 12:19

rada jest świetna tez tak robię, szczególnie z ogonkami suszonymi od grzybów

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

03.11.2013 12:32

ja też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak