Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

03.11.2013 10:06

Moja rada: Suszone grzyby mielę w maszynce albo można wrzucić do rozdrabniacza.Znakomity dodatek do sosów.

Odpowiedzi (25)

Ania321

Zadanych pytań: 179

03.11.2013 12:44

Nigdy tak nie robiłam, ale myślę, że warto spróbować :)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

03.11.2013 12:48

masz rację, ja też czasami daję takie zmielone grzyby do panierki gdy smażę kotlety

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.11.2013 13:38

Fajna rada, kiedyś też tak miałam je zrobione.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.11.2013 15:41

też tak robię,kapelusze grzybów marynuję a nóżki suszę i wtedy sobie mielę w malakserze:)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

03.11.2013 20:08

u mnie w domu też tak robią, dodają do zup

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak