Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

borgia

Zadanych pytań: 89

07.08.2014 10:47

Może głupie to pytanie, ale właśnie mam dylemat. Zrobiłam wczoraj ogórki konserwowe i mam okrutną ochotę na nie. Do tej pory otwierałam słoiki dopiero po ok. 3 miesiącach. Zastanawiam się teraz po jakim czasie będą ok? Czy ktoś próbował wcześniej?

Odpowiedzi (19)

sanielcia

Zadanych pytań: 34

07.08.2014 15:39

Ja czekam zawsze 7 dni na ogórki

Janina

Zadanych pytań: 159

07.08.2014 16:24

Tak, oczywiście że można otworzyć już po 2 dniach jak jest wielka zachcianka- jeszcze nie będą tak naciągnięte i "dojrzałe" bo muszą postać jednak parę dni żeby były dobre;)

pajbek

Zadanych pytań: 257

07.08.2014 17:02

Myślę, że na pewno Ci nie zaszkodzą :-)

kuklik

Zadanych pytań: 604

07.08.2014 19:32

takie na drugi dzień są jeszcze nie przegryzione ja otwieram jak postoją najmniej tydzień

noninka77

Zadanych pytań: 33

07.08.2014 21:01

Ja dziś robiłam i skosztuję za kilka dni:-)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

07.08.2014 21:05

Ja też zawsze otwieram po dwóch dniach ogórki i paprykę,aby skosztować jak wyszły:)

Jodaj

Zadanych pytań: 382

08.08.2014 11:46

po co czekać , trzeba je posmakować :)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

08.08.2014 20:26

można spróbować

gibli

Zadanych pytań: 20

08.08.2014 23:26

po 3 dniach są już fajne, możesz spokojnie skosztować:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak