Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

23.02.2014 22:39

Mrożone kostki rybne (te prostokątne bez panierki) to rozmrażanie i smażycie, czy zamrożone na rozgrzany olej??? A może jeszcze inaczej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.02.2014 23:18

zawsze rozmrażam, panieruję i smażę

krokus

Zadanych pytań: 145

23.02.2014 22:40

Ja zawsze najpierw rozmrażam

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

23.02.2014 22:41

Ja smażę zamrożone, jeśli są świeże usmażą się dobrze :)

Odpowiedzi (21)

Mniam

Zadanych pytań: 87

23.02.2014 22:45

Rozmrażam i osuszam. Ostatnio robiłam z nich kotleciki rybne.

Róża1

Zadanych pytań: 7

23.02.2014 22:46

ja też smażę zamrożone :-)

gosiag

Zadanych pytań: 0

23.02.2014 22:46

smaze zamrozone

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.02.2014 22:48

Smażę zamrozone

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

23.02.2014 22:57

mniej więcej ile czasu smażcie???

Renata

Zadanych pytań: 0

23.02.2014 23:00

Najpierw rozmrażam a potem panieruje i smażę do czasu aż panierka nabierze złotego koloru.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.02.2014 23:00

Ja na malutkim ogniu z dwóch stron około 30 minut

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

24.02.2014 00:13

Rozmrażam, panieruję, smażę z obu stron na złoty kolor około 30 minut.

Noruas

Zadanych pytań: 232

24.02.2014 00:24

Ja rozmrażałam i piekłam ;)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

24.02.2014 00:38

Ja też smażę zamrożone!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak