Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

23.02.2014 22:39

Mrożone kostki rybne (te prostokątne bez panierki) to rozmrażanie i smażycie, czy zamrożone na rozgrzany olej??? A może jeszcze inaczej?

Odpowiedzi (21)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

24.02.2014 03:45

panieruję zamrożone i takie smażę na wolnym ogniu

mirecka12

Zadanych pytań: 66

24.02.2014 06:16

smażę zamrożone

Janina

Zadanych pytań: 159

24.02.2014 07:11

Ja rozmrażam najpierw i smażę;)

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2014 07:17

Ja rozmrażam i potem smażę:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.02.2014 07:21

lekko rozmrażam i smażę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.02.2014 07:22

ja ich nie kupuję

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

24.02.2014 07:28

smażę zamrożone

ElizaT

Zadanych pytań: 750

24.02.2014 07:30

Malo jemy zamrozonych ryb.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

24.02.2014 07:39

ja wogole nie kupuję kostek jak już to filety

pestka

Zadanych pytań: 424

24.02.2014 08:32

Rozmrażam i osuszam, panieruję i smażę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak