Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.08.2014 11:38

Na czym gotujecie wieprzową galaretę - zimne nóżki ? :)

Odpowiedzi (36)

erym

Zadanych pytań: 24

13.08.2014 13:38

na nozce i golonce

pestka

Zadanych pytań: 424

13.08.2014 13:42

gotuję na nóżkach wieprzowych i wołowinie czasami dodaję też małą golonkę

migotka28

Zadanych pytań: 20

13.08.2014 13:48

jako ze nie przyrządam samej golonki zawsze robie na nóżkach i golonce, miśka smaczne i pod skórką chudziutkie

ZEWA

Zadanych pytań: 190

13.08.2014 13:56

Ja gotuje albo na samych nóżkach albo dodaję golonkę. Zależy co mam akurat w domu gdy najdzie mnie ochota na galaretkę. Ale częściej robię drobiową bo mąż bardziej lubi.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

13.08.2014 14:06

ja robię na golonce

stan2401

Zadanych pytań: 0

13.08.2014 14:12

oj dawno nie robiliśmy...ale z tego co pamiętam zwykle dodawaliśmy tylne nóżki

Janina

Zadanych pytań: 159

13.08.2014 14:53

Nagolonce super bo jest więcej mięska. Ja robię zwsze mieszaną wieprzowo drobiową albo samą drobiową, bo jest zdrowsza dla mnie;)

dodi

Zadanych pytań: 256

13.08.2014 14:56

moja mama zawsze robiła na samych nóżkach

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.08.2014 15:02

Ja też na samych nóżkach

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

13.08.2014 15:31

ja gotuję na golonce i nózkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak