Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.08.2014 11:38

Na czym gotujecie wieprzową galaretę - zimne nóżki ? :)

Odpowiedzi (36)

Seba

Zadanych pytań: 1313

13.08.2014 15:48

golonka i nóżki

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

13.08.2014 16:53

gotuję nóżki wieprzowe krótkie i golonko,dodaję oczywiśie przyprawy i warzywa:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.08.2014 17:02

różnie nieraz dodaję kurczaka a nieraz golonkę lub z samych nóżek oraz włoszczyznę i przyprawy

Lidzia

Zadanych pytań: 21

13.08.2014 17:16

Same nóżki.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.08.2014 17:31

zawsze na nóżkach i golonce

eliza135

Zadanych pytań: 408

13.08.2014 17:40

ja robię drobiowe z udek ,piersi i grzbieta oraz repetki z kurczaka

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

13.08.2014 20:16

gotuję na golonce i nóżkach

halina17

Zadanych pytań: 271

13.08.2014 21:03

Wieprzową galaretkę robię na nóżkach i golonce jak większość :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

13.08.2014 22:07

Ja gotuję na nóżkach i golonce plus kawałek miesa, bo na "kopytkach" to raczej niewiele go jest :)

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

13.08.2014 22:09

Na nózkach wieprzowych i kosciach od schabu albo drobnych części kurczaka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak