Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

28.07.2013 14:42

Na jaką grubość kroicie cukinię do panierowania?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

28.07.2013 15:25

Około 1,5 - 2 cm

Wacław

Zadanych pytań: 1269

28.07.2013 14:59

krążki 1-2 cm

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

28.07.2013 15:51

do 1 cm wystarczy

Odpowiedzi (40)

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.07.2013 14:44

kroję od 1,5 -2 cm

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

28.07.2013 14:44

na grubość około 2-2,5 centymetra

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.07.2013 14:44

około 1,5 cm

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.07.2013 14:46

kroję na 2 centymetry

migotka28

Zadanych pytań: 20

28.07.2013 14:47

ja jak robie placki to na 1-1,5 cm

marcia7

Zadanych pytań: 166

28.07.2013 14:52

na około 1 cm

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.07.2013 14:56

Kroję na centymetrowe krążki.

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

28.07.2013 14:56

Około 1,5 cm.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

28.07.2013 14:58

Około 2 cm :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

28.07.2013 15:16

około 1,5-2 cm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak