Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

28.07.2013 14:42

Na jaką grubość kroicie cukinię do panierowania?

Odpowiedzi (40)

irenka

Zadanych pytań: 888

28.07.2013 20:18

ja kroję na 1cm

Habibi

Zadanych pytań: 690

28.07.2013 20:24

ok 1,5cm, ale oczywiście wszystko na oko, nie mierzę specjalnie ;)

Rogalik

Zadanych pytań: 84

28.07.2013 20:36

około 8 -10 mm

Magula

Zadanych pytań: 556

28.07.2013 21:18

na ok 1 - 1,5 cm

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

28.07.2013 21:30

około 2 cm

Kasia36

Zadanych pytań: 463

28.07.2013 21:46

grubsze koła, bo podczas smażenia robi się taka ciapka z tej cukinii, ma w sobie dużo wody

Seba

Zadanych pytań: 1313

28.07.2013 21:51

ja kroję ok. 2 cm

aisoglam

Zadanych pytań: 321

28.07.2013 22:21

Najczęściej są to plastry około 1 - 1,5 cm :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.07.2013 22:50

kroję na około, około 1 cm :)

Kasia35

Zadanych pytań: 218

29.07.2013 08:36

na plastry ok. 1 cm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak