Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

13.05.2016 11:15

Na jakim tłuszczu smażycie filety z kaczki ? Olej ? Masło ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

misia123410

Zadanych pytań: 22

16.05.2016 10:58

ja na odrobinie masła

Justi2401

Zadanych pytań: 10

13.05.2016 13:31

Ja smażę bez tłuszczu na patelni grillowej, na początku skórką do dołu, aby tłuszczyk sam się wytopił :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.05.2016 23:17

na odrobinie oleju

Odpowiedzi (22)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.05.2016 11:21

piersi z kaczki smażę bez tłuszczu sam się wytopi ze skórki

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.05.2016 11:25

Tak jak Grażyna podsmażam bez tłuszczu który się sam wytopi ;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.05.2016 11:31

ja smażę na maśle klarowanym

molanka

Zadanych pytań: 14

13.05.2016 11:33

odrobina oleju, potem tłuszcz powinien się wytopić ze skórki

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.05.2016 11:37

nie dodaję tłuszczu, wytopi się ze skóry kaczej

dodi

Zadanych pytań: 256

13.05.2016 11:59

ja doje troszeczkę oleju

Janina

Zadanych pytań: 159

13.05.2016 12:48

Odrobinę oleju i masła mieszam;))

ada.la

Zadanych pytań: 39

13.05.2016 12:51

dodaję troszeczkę masła

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.05.2016 14:39

Smażę na oleju słonecznikowym, maśle klarowanym, a reszta tłuszczu jest od skóry kaczki.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

13.05.2016 17:00

Smaże na oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak