Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

13.05.2016 11:15

Na jakim tłuszczu smażycie filety z kaczki ? Olej ? Masło ?

Odpowiedzi (22)

pestka

Zadanych pytań: 424

13.05.2016 17:04

na rozgrzaną patelnię wkładam kaczkę skórą do dołu ( wcześniej trochę nacinam ) i po chwili tłuszcz zacznie się wytapiać

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.05.2016 17:53

smażę na oleju rzepakowym lub kokosowym

krokus

Zadanych pytań: 145

13.05.2016 22:36

nie dodaję tłuszczu, kładę pierś skórą do patelni i tłuszcz mi się wytapia

Iwusia

Zadanych pytań: 242

13.05.2016 23:58

smażę na oleju rzepakowym, ale daję go kilka kropelek, bo lubię naturalny tłuszczyk wytopiony

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

14.05.2016 09:33

na odrobinie masła

bertpvd

Zadanych pytań: 19

14.05.2016 09:33

wytapiam tłuszcz z nacięte lekko skóry :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

14.05.2016 13:16

Smażę na niewielkiej ilości oleju rzepakowego. Zwykłe masło nie, bo się szybko przypala.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

14.05.2016 13:29

na oleju rzepakowym

Franciszek

Zadanych pytań: 4

14.05.2016 16:40

na oleju rzepakowym

tobi1989

Zadanych pytań: 0

15.05.2016 09:24

Na odrobinie oleju a potem tłuszcz się wytapia z kaczki, więc nie trzeba dodawać dużo tłuszczu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak