Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.01.2014 10:14

naleśniki smażycie na maśle czy na oleju?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.01.2014 10:17

przeważnie na oleju

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.01.2014 10:54

Najczęściej na oleju,kiedyś smażyłam na resztkach margaryny,która zostawała mi z pieczenia ciasta.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.01.2014 10:57

na kropce oleju. rozcieram ją ręcznikiem papierowym, przed pierwszym naleśnikiem

Odpowiedzi (58)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.01.2014 10:14

zawsze na oleju

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

19.01.2014 10:14

Do smażenia naleśników używam skórki słoniny :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.01.2014 10:14

ja smażę na oleju

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.01.2014 10:15

smaruje patelnię kawałkiem słoninki

aniagdz

Zadanych pytań: 5

19.01.2014 10:18

zawsze na oleju:)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

19.01.2014 10:18

na oleju(patelnie smaruje pędzelkiem) kiedys smarowałam kawaleczkiem słoniny,najlepiej się sprawdzało

Ela15

Zadanych pytań: 1414

19.01.2014 10:19

zawsze na oleju

haniaa

Zadanych pytań: 74

19.01.2014 10:21

Na oleju. Na małej ilości. Olej najlepiej słonecznikowy.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

19.01.2014 10:32

na oliwie z oliwek

Ola1984

Zadanych pytań: 295

19.01.2014 10:36

Dodaję łyżę oleju do ciasta, z reguły już nie podlewam tłuszczu, smażę na patelni teflonowej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak