Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.01.2014 10:14

naleśniki smażycie na maśle czy na oleju?

Odpowiedzi (58)

Czyki

Zadanych pytań: 72

19.01.2014 17:21

zawsze na oleju :):)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

19.01.2014 17:27

ZAzwyczaj bez tłuszczu ale jeśli juz używam to minimalną ilość oleju.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

19.01.2014 18:29

ja smażę naleśniki na oleju ale dodaję trochę oleju do ciasta, nigdy nie daję go na patelnię.

mela25

Zadanych pytań: 400

19.01.2014 18:54

bez oleju , olej dodaję do ciasta

Megg

Zadanych pytań: 69

19.01.2014 19:10

ja tylko delikatnie zwilżam patelnię olejem

Kasia36

Zadanych pytań: 463

19.01.2014 21:05

smaruję patelnię cienką warstwą smalcu, nie za każdym razem tylko aż się wysmaży lub naleśniki zaczynają przywierać do patelni

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

19.01.2014 21:17

dla mnie także najlepszą metodą smażenia naleśników jest dodanie oleju do ciasta, nie trzeba go lać każdorazowo na patelnie

joanna__s

Zadanych pytań: 4

19.01.2014 21:37

Ja też olej dodaję do ciasta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak