Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.02.2014 13:04

Naleśniki smażycie na oleju czy na maśle?

Odpowiedzi (50)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.02.2014 13:17

smażę na oleju

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.02.2014 13:17

smażę na oleju a potem zapiekam na maśle

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

13.02.2014 13:17

I ja dodaję olej do ciasta, a potem smażę na suchej patelni - ktoś mi kiedyś tak poradził i to się rzeczywiście u mnie sprawdza :)

krokus

Zadanych pytań: 145

13.02.2014 13:20

ja smażę na margarynie

Romanowka

Zadanych pytań: 28

13.02.2014 13:26

na suchej patelni :)

Cranberry

Zadanych pytań: 34

13.02.2014 13:26

naleśniki na oleju smażę :)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

13.02.2014 13:29

smażę na oleju

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

13.02.2014 13:36

na oleju, ale jak robię je z serem i będę potem podsmażała to zawsze na maśle

Dorian

Zadanych pytań: 1093

13.02.2014 13:38

zdecydowanie olej

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.02.2014 13:39

smażę na margarynie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak