Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.02.2014 13:04

Naleśniki smażycie na oleju czy na maśle?

Odpowiedzi (50)

Czyki

Zadanych pytań: 72

13.02.2014 14:55

Zawsze na oleju:)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

13.02.2014 15:14

zawsze na oleju smażę

norweska20

Zadanych pytań: 400

13.02.2014 15:18

na oleju smażę

pajbek

Zadanych pytań: 257

13.02.2014 15:37

Ja smażę na oleju :-)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

13.02.2014 15:49

Dodaję trochę oleju do ciasta i smażę na suchej patelni.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

13.02.2014 16:08

Same placki smażę na patelni do naleśników bez tłuszczu. Już nadziane masą twarogową podsmażam na maśle, a masą mięsną, pieczarkami czy kapustą na oleju.

mitek111

Zadanych pytań: 15

13.02.2014 16:29

na oleju smażę

ao_12

Zadanych pytań: 38

13.02.2014 17:00

zawsze na oleju

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

13.02.2014 17:45

Ja dodaje do ciasta oleju z pestek winogron i tak smarze.

kasienka23

Zadanych pytań: 512

13.02.2014 18:02

dodaję olej do ciasta naleśnikowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak