Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

11.02.2014 12:49

Namaczacie rodzynki przed dodaniem do ciasta ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.02.2014 13:40

jeśli są bardzo suche to tak, jeśli mięsiste to nie

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

11.02.2014 12:59

do sernika nie, do drożdżowego tak ;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.02.2014 14:00

zawsze namaczam :-)

Odpowiedzi (42)

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.02.2014 12:52

tak, namaczam w ciepłej wodzie

rjustysia

Zadanych pytań: 190

11.02.2014 12:54

nie, nie widzę potrzeby

mirecka12

Zadanych pytań: 66

11.02.2014 12:56

tak w wodzie lub ,mleku

gosia1988

Zadanych pytań: 526

11.02.2014 12:58

nie namaczam

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

11.02.2014 13:01

najczęściej namaczam rodzynki choć zdarza się że tylko myję

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

11.02.2014 13:01

Tak w ciepłej wodzie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

11.02.2014 13:01

przeważnie tak, w wodzie lub w rumie

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

11.02.2014 13:03

tak, namaczam

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

11.02.2014 13:03

namaczam w wodzie czasami z dodatkiem alkoholu

Janina

Zadanych pytań: 159

11.02.2014 13:07

Zależy do jakiego ciasta, czasem namaczam a czasem bez potrzeby;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak