Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

11.02.2014 12:49

Namaczacie rodzynki przed dodaniem do ciasta ?

Odpowiedzi (42)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.02.2014 16:17

Tak namaczam

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

11.02.2014 16:37

namaczam tylko jeśli są zbyt suche i to nie do każdego ciasta:)

everay

Zadanych pytań: 1

11.02.2014 16:52

zawsze :)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

11.02.2014 16:53

zawsze namaczam :)

anemon

Zadanych pytań: 163

11.02.2014 16:56

Zawsze i wszystkie, a dlaczego? Wystarczy zobaczyć jak wygląda woda,w której się moczyły.

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

11.02.2014 17:18

Czasami tylko namaczam, zależy do jakiego ciasta

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.02.2014 17:19

przeważnie namaczam

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

11.02.2014 17:36

raczej nie namaczam

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.02.2014 18:34

zazwyczaj tak

gibli

Zadanych pytań: 20

11.02.2014 18:52

zależy do jakiego ciasta:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak