Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

22.07.2013 19:10

Narobiłam bardzo dużo naleśników - już pozawijane z farszem. Jak je najlepiej zamrozić, żeby nic im się fizycznie nie stało? Pudełko? Folia? Pomocy! :)

Odpowiedzi (24)

aisoglam

Zadanych pytań: 321

22.07.2013 19:40

Dokładnie tak jak pisze Anna Stawowa proponuję potraktować naleśniki :)

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

22.07.2013 19:46

każdy osobno w folię a póżniej w pudełko

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

22.07.2013 19:48

w pudełku jest najlepiej polecam

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

22.07.2013 19:49

najlepiej w pojemniku

jerzy3

Zadanych pytań: 6

22.07.2013 20:56

na pewno najlepiej w pojemniku jakimś

Janina

Zadanych pytań: 159

22.07.2013 22:09

Ułożyć pudełku warstwami, na każda warstwę folia;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.07.2013 22:16

ja zamrazam w woreczkach do mrozonek, ale takich grubych. nic się nigdy im nie stało :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.07.2013 23:21

robię tak jak Janina:-)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

23.07.2013 07:11

Ja bym zawinęła każdy naleśnik w folię spożywczą i zapakowała do pudełka. Takie pakowanie ma jeszcze jedną zaletę. Możesz swobodnie wyciągnąć do rozmrożenia tyle sztuk ile chcesz użyć, bez konieczności rozmrażania całości.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

23.07.2013 07:13

ja zamrażam również w woreczkach foliowych i jestem zadowolona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak