Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

22.07.2013 19:10

Narobiłam bardzo dużo naleśników - już pozawijane z farszem. Jak je najlepiej zamrozić, żeby nic im się fizycznie nie stało? Pudełko? Folia? Pomocy! :)

Odpowiedzi (24)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

23.07.2013 08:07

Poukładałabym w pudełku i zamroziła.Tak robię z krokietami jak chcę mieć kilka na zapas:)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

23.07.2013 08:37

poukładać w pudełku plastikowym tylko każdy musi być oddzielony od siebie

marzenciak1985

Zadanych pytań: 269

23.07.2013 10:49

w pudełku i poprzekładać folią np

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.07.2013 14:15

Nalesniki czy pierogi mrożę układając je luzno na tacy a jak się zamrożą przekładam do woreczków do zamrażania lub plastikowych pojemników.Wtedy nie są posklejane i wyjmuję tyle ile mi w danej chwili trzeba.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak