Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

01.02.2014 15:15

Nie mam doświadczenia w pieczeniu ciast. Jakie jabłka najlepiej nadają się do szarlotki ?

Odpowiedzi (25)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

01.02.2014 15:38

złote renety

Mati13

Zadanych pytań: 1524

01.02.2014 15:44

nigdy nie zwracam uwagi na odmiany

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.02.2014 15:44

ja robię z takich jabłek jakie akurat mam w domu :)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

01.02.2014 15:53

zdecydowanie szara reneta lub melaroza

Stenka

Zadanych pytań: 467

01.02.2014 16:00

najczęściej kupuję antonówki, ale jak mam akurat inne to tez wykorzystuę

Milka100

Zadanych pytań: 76

01.02.2014 16:44

te które mam w domu

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.02.2014 17:05

też daję takie jabłka które są w domu

pajbek

Zadanych pytań: 257

01.02.2014 17:20

Szara reneta :-)

ada.la

Zadanych pytań: 39

01.02.2014 17:28

ja nie patrzę na gatunek jabłek, kupuję jakie akurat są w sklepie.

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

01.02.2014 17:28

Lobo lub champion

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak