Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

aniagdz

Zadanych pytań: 5

29.10.2013 13:37

Nigdy nie wychodzi mi biały i twardniejący lukier, pomocy:) Proszę Was bardzo o proporcje, i co i jak:)

Odpowiedzi (13)

Seba

Zadanych pytań: 1313

29.10.2013 16:23

ja robię z soku z cytryny i dodaje cukru tak, aby była konsystencja gęstej śmietany

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

29.10.2013 17:21

oj tak ja też miałem kiedyś z tym problem woda,sok z cytryny i cukier i należy to utrzeć.

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

30.01.2014 20:32

dokładnie, lukier na białku jest puszysty i sztywny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak