Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

08.09.2013 12:07

Od czego zależy to czy grzyby /jadalne/ po pokrojeniu nabiorą fioletowo-niebieskiego koloru czy nie ? Wszystkie grzyby miałam sprawdzone przez znawcę i jedne zmieniły kolor a inne nie.

Odpowiedzi (11)

caralajna

Zadanych pytań: 435

09.09.2013 07:52

u mnie nazywamy je piaskówki albo atramentówki, są smaczne, tracą niebieski kolor w obróbce termicznej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak